Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, September 11, 2009

Isu facebook

salam.....
Baru baru ini isu face book menjadi isu perdebatan di kalangan mereka yang mengikuti fs...
isu ini telah dibangkitkan dalam fs..
Kepada sesiapa yang belum baca jurnal tu, saya explen sikit je la pasal tu. Zuckerberg ni tauke facebook, dan dia guna duit untung facebook ni melalui iklan untuk supot Israel serang palestin. Dan ada la negara macam iran dah haramkan facebook.
(diambil dari blog,http://sixiangjia1786.blogspot.com/,sila rujuk laman blog ini untuk rujukan lanjut) )

banyak komen yang deterima,ada yang setuju,ada yang membantah.....
namun saya amat terkejut bila yang membantah itu dikalangan umat islam sendiri....
ntah siapalah yang nak membela umat islam kalau bukan kita umat ialam sendiri....


fikir-fikirkanlah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Play Strategy Game on MarketGlory

Pengikut

Lihat Juga